Розширення асортименту ТОВ ВТФ «Мар'ян»

20 червня 2013

Розширення асортименту ТОВ ВТФ «Мар'ян»

20 червня 2013 року в асортимент ТОВ ВТФ «Мар'ян» увійшли дві нові рецептури.

20 червня 2013 року відбулася обласна дегустаційна комісія Житомирської обласної  державної адміністрації, на якій було розглянуто органолептичні показники якості зразків харчової продукції ТОВ ВТФ «Мар'ян»:

  • Продукт варений зі свинини вищого сорту « Шинка делікатесна» що виготовляється за ТУ У 15.1-32677174-004:2004;
  • Продукт копчено-варений зі свинини вищого сорту « Буженина смачна», що виготовляється за ТУ У 15.1-32677174-004:2004.

Члени дегустаційної комісії вважають, що подана продукція за органолептичними показниками якості відповідає вимогам згаданої документації та потребам промисловості і споживача.

Відтепер, рецептури затверджені, а розглянуті види впроваджені у виробництво.